Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/7/7/rommelenentrommelen.nl/httpd.www/wp-content/themes/thestory/functions/functions-general.php on line 299

Het ontstaan van ROMMELEN & TROMMELEN

Patrick Streng creëerde begin 2014 de workshop ROMMELEN & TROMMELEN.

Al in het eerste jaar van het conservatorium (2000) was Patrick zeer actief op het gebied van lesgeven. Hij zette een eigen drumlespraktijk op in Oudewater en ontwikkelde een samba percussieworkshop met breed afzetgebied. Tijdens zijn studie werden af en toe workshops aan basisschoolkinderen gegeven, na zijn afstuderen in 2005 werden dit er meer en meer. De wens een workshop te ontwikkelen voor deze doelgroep groeide gestaag. Door zijn drukke werkzaamheden bij de internationaal optredende slagwerkgroep Circle Percussion duurde het tot 2014 voordat ROMMELEN & TROMMELEN een feit was.

De workshop is, mede door de heerlijk lange ontwikkelingstijd, een doordachte en uitgebalanceerde workshop geworden… speciaal voor kinderen in de basisschool leeftijd!

 

De Kracht van ROMMELEN & TROMMELEN is…

…de multidisciplinaire benadering, de snelheid van schakelen, de ruimte om te rommelen, de laagdrempeligheid van het trommelen, de noodzaak samen te werken, het creëren, het ervaren, de lol, de gelegenheid te zijn wie je bent.

 

Het bewijs: ROMMELEN & TROMMELEN werkt!

Inmiddels (bijna 1 jaar na de 1e workshop) heeft ROMMELEN & TROMMELEN zichzelf bewezen. Al meer dan 1000 kinderen hebben de workshops gevolgd. Vele enthousiaste docenten hebben de mond-op-mond reclame verzorgd. Een tweede workshopleider is aangetrokken en ROMMELEN & TROMMELEN blijft maar groeien en groeien!