Roos Ahsmann

Deze topper is een conservatorium opgeleide Saxofonist en Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Toen ze kwam werken bij Muziekvereniging Sint Carolus, waar ook Patrick Streng (oprichter) werkzaam is, was snel duidelijk dat we Roos binnenboord wilde halen. En dat is gelukt, met succes! Sinds 2022 is veelvuldig op pad voor Rommelen & Trommelen.

Een passie van Roos (en ik denk van elke trainer) is elk kind zien als individu, elk kind zijn plek geven in de workshop, iedereen op zijn gemak zodat er een heerlijke sfeer en dynamiek is zodat iedereen optimaal van de workshop kan genieten. Daar waar nodig met duidelijke grenzen, want ook dat verdienen kinderen.

Roos over Rommelen & Trommelen:

“Sinds twee jaar ben ik met veel plezier één van de trainers van Rommelen & Trommelen. Het leuke aan trainer zijn bij Rommelen en Trommelen is de variatie in workshops, locaties en doelgroepen. Over alle randzaken hoef ik me geen zorgen te maken, Patrick stuurt je volledig onbezorgd op pad, zodat ik me volledig kan focussen op de workshop!”

Werkervaring
Workshopleider van Rommelen & Trommelen, Rinus Rups en Kees Kikker
Saxofoondocent Muziekvereniging Sint Carolus en Muziekschool De Kromme Rijn
Dirigent Saxofoonensemble 'Juice'
Saxofonist van de band 'Brassamble'
Specialismen
Roos laat zich absoluut niet gek maken. Wat de situatie ook is, deze wordt rustig opgenomen, geanalyseerd en vervolgens wordt daar naar gehandeld. Met een aanpakkers mentaliteit is geen klus te gek.