Onze workshops

Voor elke gelegenheid hebben we wel een perfect passende muzikale workshop omgeven door creativiteit. Is er een specifieke wens, dan maken we een workshop op maat. Voor ons als ondernemende nooit stil zittende musici geen enkel probleem, een heerlijke uitdaging zelfs.

7-12 jaar
Rommelen & Trommelen
Je eigen trommel (en stok) maken en leren bespelen! Een blijvende herinnering aan deze workshop-hit. Al meer dan 3000 kids volgden deze workshop!
Meer lezen
4-7 jaar
Rinus Rups
Zingen, een rups maken, muziek maken… alles komt langs in deze creatieve workshop voor de allerkleinsten. “Rinus Rups, hup hups hups!”
Meer lezen
4-12 jaar
World of Drums
Met trommels uit Brazilië, Afrika en het westen is er altijd wel wat te beleven tijdens deze workshops. Ga met ons mee op ontdekkingsreis.
Meer lezen
4-12 jaar
Ei, ei, ei
Dit is de nieuwste hit. Dé workshop om het schooljaar of het nieuwe schoolgebouw te openen. Kort en krachtig, met een schudeitje voor iedereen gaat het plein werkelijk op zijn kop.
Meer lezen
4-7 jaar
Kees Kikker
Maak je eigen gerecyclede trommelkikker en trommel er flink op los. Springend (als een kikker) lopen de kids naar huis. “Kees die is cool, beleeft een heleboel”
Meer lezen
4-99 jaar
Specials
Er zijn teveel bijzondere projecten om op te noemen. Ontdek hier enkele voorbeelden van op maat gemaakte workshops. Stuk voor stuk trots op deze specials.
Meer lezen

Workshop op maat?

Voor elke gelegenheid heeft Rommelen & Trommelen
een te gekke workshop. Waar nodig maken we een workshop op maat!