4 Goede doelen

Het is januari 2024 als ik (Patrick Streng, Founder) het ‘Goede Doelen Beleid’ van Rommelen & Trommelen opstel. Een week zit ik in Petit Grangette, een huisje van Natuurmonumenten. Het is me duidelijk: Ik wil me hard maken voor 4 goede (natuur)doelen. De natuur heeft geen stem, die kan niet protesteren, die kan zich niet kenbaar maken. Maar zonder natuur is het over en uit. 

Het financiele beleid

Wat doet Rommelen & Trommelen:

Wat kun jij doen:

Kleine bedragen, hopelijk dus geen drempel om met ons mee te doen! Met elkaar kunnen we echt een wezenlijk steentje bijdragen.

Onze goede doelen

Lees hieronder de 4 persoonlijke verhalen bij de goede doelen. Voel je verbonden. Kom, net als ik, ook in actie.

De Vlinderstichting

Meer lezen

Utrechts Landschap

Meer lezen

Vogelbescherming

Meer lezen

Natuurmonumenten

Meer lezen

Veel gestelde vragen

Hoe weten we dat het geld echt bij de doelen terecht komt?

Doe je mee, dan houden we je uiteraard op de hoogte. 

Na afsluiting van het kalenderjaar wordt het eindbedrag overgemaakt naar 1 of meerdere van de goede doelen. Hiervan zullen wij uiteraard bewijs neerleggen.

Nee. Dat doen we niet om de administratieve last niet te vergroten. Wij bepalen de verdeling van de financiën, naar alle eerlijkheid en zeer zorgvuldig.

Jazeker!

Alhoewel dat eigenlijk voor 0% mee mag spelen in uw keuze. Wij hopen echt dat je intrinsiek de natuur steunt. 

Wij kunnen de organisatie noemen (inclusief logo) op de website, in mailings en op de socials als echte ‘Rommelen & Trommelen natuurpartners’.

Houden wij acties, dan zijn jullie de eerste die het weten en ervan gebruik kunnen maken, logisch!

Nee, natuurlijk niet. Dat past niet bij ons.

Als voorbeeld: Sinds de start van de workshop Rommelen & Trommelen zijn de materiaalkosten € 3,50 dat is nog nooit veranderd. Door middel van slim inkopen en zo veel mogelijk materialen die ik eerst kocht te vervangen door recyclebare alternatieven heb ik de kosten gelijk kunnen houden. Nu zal ik er iets op achteruit gaan, maar dat doe ik graag, dat ben ik verplicht aan de natuur.

Ook de kilometerprijs blijft gelijk. Geen extra kosten, ja, voor mij wel, maar voor jullie niet.

Workshop op maat?