Kinderfeestjes

Voor kinderfeestjes is de workshop Rommelen & Trommelen uitermate geschikt. Halverwege is een pauze mogelijk voor drinken en wat lekkers. We komen graag naar je toe maar het is ook mogelijk om naar onze locatie in Montfoort toe te komen (alleen op zaterdagen en zondagen).

Altijd feest!

Een kinderfeestje is altijd feest, en daar doen wij graag nog een schepje bovenop! Met korte spanningsbogen en veel afwisseling vliegt de tijd om. Ouders kunnen rustig achteroverleunen en foto’s maken terwijl de trainer de kids bij de les houdt.

Ken je ze, de feestjes waar veel suikers en kleurstoffen naar binnen gaan, en dat er dan ook nog een snoepzakje mee naar huis gegeven wordt… Dat laatste is met dit feest niet nodig want iedereen gaat naar huis met zijn eigen trommel en stokje. Zo veel waardevoller en een unieke blijvende herinnering!

Wat we doen

Wat we doen is afhankelijk van de workshop en staat op de workshop pagina’s beschreven.

Waar we belang aan hechten en wat elke workshop in ieder geval terugkomt:

Veelgestelde vragen

Mogen we foto’s maken?

Jazeker, onze workshopleiders mogen altijd op de foto. We vinden het zelf erg leuk als de
workshops veel gedeeld worden. Onze naam erbij vermelden, Rommelen & Trommelen, en ons taggen indien mogelijk wordt extra op prijs gesteld.

Overigens maken wij ook regelmatig foto’s. In principe altijd zonder (gezichten van) kinderen erop. Wij zijn ons zeer bewust van de AVG regels.

Ja, een tafel en stoelen waaraan de kids kunnen zitten. En een kopje koffie 😉

Wij komen altijd met 1 workshopleider. Tenzij het een bijzondere aanvraag betreft uiteraard, maar dan laten we dit vroegtijdig weten. Ook kan het mogelijk zijn dat we een (snuffel)stagiair/trainer in opleiding meenemen.

Wij sturen na afloop een factuur. Dan kunnen we de exacte kosten als het gaat om materiaalgebruik in rekening brengen. Zijn er minder kinderen dan opgegeven, dan brengen we ook minder materiaalkosten in rekening.

Jazeker, alle workshopleiders hebben een VOG.
Deze is te verkrijgen op aanvraag.

Praktische info

Goede doelen

Onze visie en het beleid staat uitgebreid beschreven op de aparte pagina ‘Goede Doelen’.

In het kort
Wat doet Rommelen & Trommelen:

Wat kun jij doen:

Workshop op maat?

Ook daarin is onze creativiteit eindeloos. Of het nu een lied op maat is voor ‘de Leerkuil-methode’, een schoolbreed meerjaren project of een buurtband, wij springen er vol enthousiasme in!