Basisschool

Wij komen er graag. Docenten zien ons graag komen. Zelf ontbreekt het hen vaak aan tijd en/of kennis terwijl elke docent het belang van muziek in de klas onderstreept. Fantastisch om kinderen te zien ontpoppen toch echte muziekliefhebbers. Voor docenten ook nog eens een mooi moment om de kids in een andere setting te zien en beoordelen…en van ze te genieten.

Ontzettend veel verschillende workshops en gelegenheden!

Op basisscholen komen we graag en vaak. Voor zeer diverse gelegenheden. Wat te denken van de opening van een nieuwe school met onze nieuwste workshop Ei, ei, ei. In de maanden juni en juli zijn we op scholen te vinden met afsluitende dagen en meester/juffendagen. Tijdens de Koningsspelen staan we vaak op de sportvelden. Op diverse scholen komen we projectmatig terug, bijvoorbeeld om te werken met een muziekmethode, het bewegend leren op muzikale wijze in te vullen of om wereldmuziek in al zijn facetten te beoefenen. Kijk vooral eens bij de vele specials!

Wat we doen

Wat we doen is afhankelijk van de geboekte workshop(s)

Waar we belang aan hechten en wat elke workshop in ieder geval terugkomt:

Veelgestelde vragen

Mogen we foto’s maken?

Jazeker, onze workshopleiders mogen altijd op de foto. We vinden het zelf erg leuk als de
workshops veel gedeeld worden. Onze naam erbij vermelden, Rommelen & Trommelen, en ons taggen indien mogelijk wordt extra op prijs gesteld.

Overigens maken wij ook regelmatig foto’s. In principe altijd zonder (gezichten van) kinderen erop. Wij zijn ons zeer bewust van de AVG regels.

Ja, voldoende geschikte ruimtes. En een kopje koffie 😉

Wij komen altijd met 1 workshopleider. Tenzij het een bijzondere aanvraag betreft uiteraard, maar dan laten we dit vroegtijdig weten. Ook kan het mogelijk zijn dat we een (snuffel)stagiair/trainer in opleiding meenemen.

Wij sturen na afloop een factuur. Dan kunnen we de exacte kosten als het gaat om materiaalgebruik in rekening brengen. Zijn er minder kinderen dan opgegeven, dan brengen we ook minder materiaalkosten in rekening.

Jazeker, alle workshopleiders hebben een VOG.
Deze is te verkrijgen op aanvraag.

Jazeker! Dit vinden wij super leuk zelfs. Wat we dan extra nodig hebben is een geluidsinstallatie met enkele draadloze microfoons en microfoonstatieven. De exacte benodigdheden bespreken we met u, want niet elke school is even groot en heeft dus hetzelfde nodig.

Praktische info

Goede doelen

Onze visie en het beleid staat uitgebreid beschreven op de aparte pagina ‘Goede Doelen’.

In het kort
Wat doet Rommelen & Trommelen:

Wat kun jij doen:

Workshop op maat?

Ook daarin is onze creativiteit eindeloos. Of het nu een lied op maat is voor ‘de Leerkuil-methode’, een schoolbreed meerjaren project of een buurtband, wij springen er vol enthousiasme in!